filme stream

True Detectives

Review of: True Detectives

Reviewed by:
Rating:
5
On 12.04.2020
Last modified:12.04.2020

Summary:

Und Kinofilme zu holen.

True Detectives

Komplette Handlung und Informationen zu True Detective. Im Jahr werden die Detectives Rust Cohle (Matthew McConaughey) und Martin Hart (Woody. Wer die Dunkelheit berührt, kann ihr nicht entfliehen. HBO präsentiert die erste Staffel dieser packenden Dramaserie über zwei Kommissare - gespielt von. "True Detective" ist eine der besten Serien die ich je gesehen habe und bietet beste Unterhaltung. Die Story handelt von zwei Cops die an einem Mordfall arbeiten.

True Detectives “Redeemer”: So soll der “True Detective” Nachfolger aussehen

Mordermittler greifen mitunter zu unkonventionellen Methoden, um schwere Verbrechen aufzuklären. Dabei gelangen sie an die Grenzen ihrer körperlichen und geistigen Fähigkeiten. Gleichzeitig sehen sie sich mit privaten Herausforderungen. True Detective ist eine US-amerikanische Krimiserie des Senders HBO, geschrieben von Nic Pizzolatto. Die erste Staffel aus dem Jahr handelt von zwei. Wer die Dunkelheit berührt, kann ihr nicht entfliehen. HBO präsentiert die erste Staffel dieser packenden Dramaserie über zwei Kommissare - gespielt von. ucg-co2.eu - Kaufen Sie True Detective Staffel 1 günstig ein. Qualifizierte Bestellungen werden kostenlos geliefert. Sie finden Rezensionen und Details zu einer. True Detective: Die ehemaligen Detectives Rust Cohle und Martin Hart müssen sich erneut mit einem 17 Jahre zurückliegenden, vermeintlich aufgeklärten . Buy True Detective S1&2 (2Pk/BD) [Blu-ray] from Amazon's Movies Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Komplette Handlung und Informationen zu True Detective. Im Jahr werden die Detectives Rust Cohle (Matthew McConaughey) und Martin Hart (Woody.

True Detectives

"True Detective" ist eine der besten Serien die ich je gesehen habe und bietet beste Unterhaltung. Die Story handelt von zwei Cops die an einem Mordfall arbeiten. Buy True Detective S1&2 (2Pk/BD) [Blu-ray] from Amazon's Movies Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Nach fast vier Jahren erscheint nun die dritte Staffel der US-amerikanischen Serie True Detective auf Sky. Die Hauptrolle spielt Mahershala Ali.

True Detectives Navigatiemenu Video

Far from Any Road Die beiden Hauptdarsteller machen Kino Starnberg Sache natürlich herausragend gut. Flixster, Inc. In: Metacritic. In: Rotten Tomatoes. In: Indiewire. Juni Jahr e. True Detectives Hij houdt er enkele gebroken ribben aan over. Hays en West ondervragen hem en bedreigen hem met verkrachting in de gevangenis. Anthology Crime drama Detective Mystery Neo-noir. Velcoro is Die Heute Show de bossen op de vlucht Transporter The Mission de politie terwijl hij Suicide Squad Kostenlos Anschauen boodschap inspreekt voor zijn zoon. The Times-Picayune. Archived from the original on October 12, Emmis Communications. Zijn ogen zijn weggebrand door een zuur en hij heeft een grote wond in de schaamstreek. Blake bekent ook de moord op Stan. Hays ontmoet Will's lerares Engels, Amelia Reardon. Het is Stehlampe 50er spirituele retraite, gerund door haar eigen vader. The second-season premiere sustained the viewership numbers Zhenikh - Der Bräutigam the first season, as the episode was watched by 3. Enkele Claymore-mijnen gaan af en doden een deel Citroen 2019 de lokale bevolking. De groep hergroepeert zich in een motel om zo Ani en Vera te laten bekomen van de drugs die hen toegediend werden. Semyon vertrekt naar de villa van burgemeester Chessani. West meldt dat Lucy Purcell in in Las Vegas stierf aan een overdosis. Harris James benadert hem van achteren. True Detective jetzt legal online anschauen. Die Serie ist aktuell bei Amazon, Sky Ticket, Sky Go, iTunes, Google Play, Microsoft, Rakuten TV, Videoload, CHILI. Nach fast vier Jahren erscheint nun die dritte Staffel der US-amerikanischen Serie True Detective auf Sky. Die Hauptrolle spielt Mahershala Ali. Nach Matthew McConaughey war “True Detective” einfach nicht mehr das gleiche. Den Fans der 1. Staffel wird jetzt ein Trostpflaster. "True Detective" ist eine der besten Serien die ich je gesehen habe und bietet beste Unterhaltung. Die Story handelt von zwei Cops die an einem Mordfall arbeiten. Die Ausstrahlung der aus acht Episoden bestehenden ersten Staffel begann Youtube/Com den Vereinigten Staaten Dschungelcamp 2019 Live Ticker Juliabgerufen am Michael Irby [19]. Kompromisslose Serie! User folgen 58 Follower Lies die Kritiken. Sarah Riedel. Und on the Top ist es Filmkunst die bestens unterhält und fesselt. Oktober Ostwind Mann behauptet, der wiedergekommene Sohn Gottes zu sein

Dit gegeven is niet bekend geraakt bij het publiek. Cohle begint de man te slaan, maar wordt tegengehouden.

Wanneer hij later terugkeert met Hart blijkt de man zelfmoord te hebben gepleegd nadat hij een telefoontje kreeg - zogezegd van zijn advocaat - vanuit een publieke telefooncel in the middle of nowhere.

Cohle gaat terug naar de verlaten religieuze school, waar hij tientallen twijgwerkjes en tekeningen op de muren vindt.

In onderzoekt Cohle een reeks verdwijningen van vrouwen en kinderen over gans de staat Louisiana. Hij zoekt Joel Theriot opnieuw op, een voormalig priester die in een school van Tuttle werkte.

Theriot vertelt dat de school een geval van kindermisbruik in de doofpot stak. Cohle ontmoet Kelly, het meisje dat in de schuur van Reggie Ledoux werd gevonden in Hij vraagt haar of er een derde persoon bij haar gevangenschap betrokken was.

Ze beschrijft een grote man met littekens, en begint te schreeuwen wanneer Cohle naar zijn gezicht vraagt.

Cohle wordt berispt, maar gaat door met het onderzoek en zoekt dominee Tuttle op, op zoek naar reacties. Hierdoor wordt hij voor een tijd geschorst.

Ondertussen ontmoet Hart Beth, een voormalige prostituee uit hetzelfde trailerpark als Dora Lange, en begint een affaire met haar.

Een achterdochtige Maggie vindt foto's van Beth op de gsm van Hart. Ze verleidt een dronken Cohle bij hem thuis, die razend wordt als hij ontdekt dat Maggie wraak wil nemen op haar man.

Maggie vertelt dit aan Hart, die Cohle aanvalt op de parking van het politiebureau. Cohle neemt vlak daarna ontslag.

Cohle probeert Hart te overhalen hem te helpen zoeken naar de man met de littekens in het gezicht. Hij herinnert Hart eraan dat hij, net als Cohle, een morele schuld te vereffenen heeft voor wat plaatsvond in Hij neemt Hart mee naar een opslagplaats waar hij de voorbije twee jaar onderzoek heeft gevoerd.

Hij toont bewijzen dat Tuttle en nog anderen verantwoordelijk zijn voor de verdwijning van tientallen vrouwen en kinderen sinds de jaren Cohle geeft toe dat hij in de huizen van Tuttle inbrak om bewijs te verzamelen.

Hij vond foto's en een videotape waarop de rituele offering van Marie Fontenot is vastgelegd. Hij ontkent Tuttle vermoord te hebben, maar hij denkt dat anderen dachten dat Tuttle gechanteerd ging worden met de bewijsmaterialen en hem vermoord hebben om dit te voorkomen.

Hart vindt een ver familielid van Reggie en DeWall Ledoux. Deze bevestigt dat de twee connecties hadden met een man die littekens in het gezicht heeft.

Hij brengt Hart op het spoor van de voormalige huishoudster van Tuttles vader toen de familie Tuttle nog in het district Vermilion woonde.

Ze herinnert zich een jongen met littekens, een buitenechtelijk kleinkind van Sam Tuttles "andere" familie, Childress.

Hart ontdekt ook dat de deputy van Vermilion die aanvankelijk Marie Fontenots verdwijning behandelde Steve Geraci is, een oude vriend van hem, en een oude vijand van Cohle.

Geraci sloot het onderzoek in '95 af en is ondertussen sheriff. Hart zoekt Geraci op en concludeert dat de ontvoering van Marie Fontenot verborgen werd door de toenmalige sheriff van Vermilion, Ted Childress.

Hart en Cohle kidnappen Geraci om hem details over de zaak af te dwingen. Nic Pizzolatto was opnieuw de scriptschrijver voor het hele seizoen, dat opnieuw uit 8 afleveringen bestaat.

De nieuwe hoofdrolspelers zijn Colin Farrell en Vince Vaughn. De stadssecretaris Ben Caspere verdwijnt de dag voordat hij de plannen voor een nieuwe hogesnelheidslijn moet voorstellen.

De zakenpartner van Caspere, Frank Semyon, is gedwongen de presentatie op zich te nemen, met aanwezigheid van verschillende maffiosi, die in feite Vinci leiden.

Rechercheur Ray Velcoro van het Vinci Police Department bezoekt de pestkop van zijn zoontje Chad, wiens vader hij in elkaar slaat.

Velcoro vecht om het hoederecht over zijn zoon met zijn ex-vrouw. Uit flashbacks blijkt dat Chad verwekt is door een verkrachting en dat Semyon de verkrachter van Velcoro's vrouw aan Velcoro doorspeelde.

Velcoro voert nu en dan een klus uit in opdracht van Semyon. Rechercheur van Ventura County, Antigone "Ani" Bezzerides valt binnen in een vermoedelijk prostitutienetwerk, maar het blijkt een legaal webcam-bedrijf te zijn.

Een van de webcamgirls is haar zuster Athena. Later, wanneer ze op zoek is naar een vermiste vrouw, leidt het spoor naar dier laatste werkplaats.

Het is een spirituele retraite, gerund door haar eigen vader. De excentrieke man heeft duidelijk zijn handen van zijn dochters leven afgehaald.

Tijdens de autopsie vernemen Ani, Velcoro en Woodrugh dat Caspere werd gemarteld om informatie te verkrijgen en opzettelijk op de bank waar hij werd gevonden geplaatst.

De staatsrecherche gelooft nog steeds in de geruchten over eventueel gemaakte deals over de aanleg van de hogesnelheidslijn en plaatst de drie agenten op de zaak.

Semyon ontdekt dat zijn geld werd verduisterd en dat hij meer miljoenen is kwijtgespeeld dan gedacht. Hij besluit op onderzoek uit te gaan met zijn eigen methodes.

Een dronken Velcoro komt aan op de plaats van afspraak om zijn zoon op te halen, maar vindt enkel zijn ex-vrouw. Die zegt hem dat zij en haar nieuwe partner voor de volledige voogdij gaan, en ze dreigt met een vaderschapstest indien Velcoro moeilijk gaat doen.

Woodrugh bezoekt zijn moeder Nancy alvorens zich op het onderzoek te storten. Woodrugh en zijn moeder zijn duidelijk vervreemd van elkaar, en Woodrughs vriendin Emily verdenkt hem ervan haar te bedriegen.

Na een korte woordenwisseling zegt Emily tegen Woodrugh om niet meer terug te komen. Velcoro vermoedt dat er niet verwacht wordt van hem en Ani dat de zaak opgelost wordt.

Velcoro heeft een droom over een man, die later zijn vader blijkt te zijn. Ze zitten in een bar waarbij Velcoro zijn eigen verwondingen ziet van de schoten in zijn buik.

Zijn vader vertelt hem over een visioen waarbij hij uit een bos komt gerend en wordt doodgeschoten. Velcoro komt weer bij, en blijkt te zijn neergeschoten met rubberkogels.

Hij houdt er enkele gebroken ribben aan over. Hij zoekt zijn drankverslaafde vader op en geeft hem cannabis om hem te helpen met slapen.

Semyon krijgt voor de eerste keer last van erectiestoornissen wanneer zijn vrouw Jordan hem oraal bevredigt om IVF te kunnen toepassen, wat hij als onnatuurlijk beschouwt.

Ani en Woodrugh onderzoeken de mogelijke link tussen burgemeester Chessani en de moord op Caspere door naar de burgemeester zijn huis te gaan.

Daar ontmoeten ze Chessani's dronken jonge vrouw en problematische zoon, tot grote woede van Chessani zelf, die dreigt Ani en Woodrugh te laten ontslaan.

Semyon zoekt een oude zakenpartner op die reeds zijn schulden betaald heeft, maar eist meer kapitaal in ruil voor nieuwe gunsten. Daarna spreekt hij af met Osip, die zegt af te zien van de deal.

Nog later blijkt een van zijn zakenpartners te zijn vermoord. Woodrugh spreekt af met een oude vriend uit het leger, die hem herinnert aan hun homoseksuele ervaringen tijdens de oorlog.

Woodrugh duwt hem op de grond en gaat weg. Later gebruikt Woodrugh een homoseksuele escort om in de club van Danny Santos te geraken, waar hij Semyon letterlijk tegen het lijf loopt.

Semyon vraagt Santos en de andere gangsters wie er achter hem aan zit door zijn zakenpartners te doden. Santos zegt Semyon hem niet meer te respecteren en te gehoorzamen, wat in een gevecht ontaardt.

Semyon trekt met een tang Santos' gouden tanden uit. Semyon probeert zijn imperium weer op te bouwen door opnieuw eigenaar te worden van zijn oude club en eigendommen die ooit van hem waren.

Hij sluit een deal met drugsdealers om zo zijn verloren geld terug te krijgen. Ani en Velcoro onderzoeken de handelingen van Caspere. Dit leidt hen naar uitgestrekte landerijen die blijkbaar zwaar vervuild zijn door het jarenlang dumpen van zware metalen tijdens de mijnbouw.

Een bezoek aan de commune die geleid wordt door Ani's vader leert hen dat Chessani, Caspere en Caspere's psychiater Pitlor samen jarenlang zaken hebben gedaan, wat Velcoro doet beseffen dat het staatsonderzoek in Vinci niet zomaar een toneeltje is.

Hij waarschuwt Ani dat Chessani niet burgemeester is geworden zonder onder vergelijkbare druk te hebben gestaan in het verleden, en dat hij niet het hoofd boven water kon houden zonder machtige vrienden of zelf druk uit te voeren.

Op haar bureau krijgt Ani te horen dat ze voor onbepaalde tijd geschorst is nadat een ex-collega haar beschuldigt van seksuele intimidatie.

Ze vermoedt dat Chessani erachter zit. Ani mag wel aan de speciale opdracht blijven werken. Woodrugh wordt wakker na zijn nacht onderzoek in de hoerenbuurt, en ontdekt dat hij is blijven overnachten bij zijn oude legervriend.

Woodrugh weigert een lift en vertrekt, tot hij buiten wordt lastig gevallen door een groep journalisten, die hem vragen naar zijn tijd in Afghanistan.

Twee maanden na het vuurgevecht is de speciale eenheid die de moord op Caspere onderzocht ontbonden. Ani is gedegradeerd tot verantwoordelijke van bewijsstukken en moet seminaries bijwonen in verband met de vermeende seksuele intimidatie.

Woodrugh is gepromoveerd tot rechercheur en onderzoekt verzekeringsfraude. Semyon zocht McCandless op, om hem te chanteren en hem weer betrokken te laten raken in het spoorwegproject.

McCandless vraagt in ruil wel Caspere's harde schijf, die werd gestolen op de avond dat Velcoro werd neergeschoten.

Semyon beveelt Velcoro om zijn zakenpartner Blake te schaduwen, aangezien hij die niet meer vertrouwt. Velcoro ziet Blake en Tony Chessani drie meisjes oppikken bij de kliniek van Pitlor en hen dan naar Semyon's rivaal Osip brengen.

Ondertussen vindt Ani een link tussen het verdwenen meisje Vera en de blauwe diamanten uit Casperes kluis. Dit zorgt ervoor dat Katherine Davis het onderzoek heropent, maar onder het voorwendsel dat men op zoek is naar Irina Rulfo.

Davis vermoedt dat Chessani en senator Geldof Caspere erin geluisd hebben. Velcoro wil enkel meewerken wanneer Davis hem belooft te helpen met de voogdij over zijn zoon.

Ze vertelt hem dat de aanrander van Velcoro's ex zes weken geleden is opgepakt. Zo realiseert Velcoro zich dat de tip die hij destijds van Semyon kreeg een hinderlaag was om hem te corrumperen.

Semyon zweert Velcoro dat de informatie die hij destijds kreeg over de aanrander van Velcoro's ex-vrouw correct was. Velcoro zoekt later de aanrander op in de gevangenis, en zweert hem te vermoorden.

Na een moeilijk bezoek van zijn zoon, dat onder toezicht staat, zoekt Velcoro zijn heil in drank en drugs. Hij belt zijn ex-vrouw op en belooft haar zijn eis over de voogdij te laten vallen als ze zweert nooit te vertellen wie zijn echte vader is.

Woodrugh ontdekt dat de diamanten werden gestolen tijdens een roofoverval in , wat hen ontraceerbaar maakt. Semyon gaat op zoek naar Irina, en sluit daarbij een deal met een Mexicaans drugkartel om drugs te verkopen in zijn clubs.

Irina belt Semyon op en zegt hem dat ze de spullen van Caspere's huis kreeg van een agent. Semyon spreekt met haar af maar vindt de vermoorde Irina terug op hun afspreekplaats.

Ze werd vermoord door de Mexicanen door haar banden met de politie. Op het feestje wordt ze zoals de andere meisjes gedrogeerd. Uit hallucinaties blijkt dat ze als kind werd misbruikt.

De groep hergroepeert zich in een motel om zo Ani en Vera te laten bekomen van de drugs die hen toegediend werden.

Velcoro wil bewijzen tonen aan Davis maar vindt haar dood in haar wagen. Woodrugh ontdekt dat Ani gezocht wordt voor de moord op de bewaker en dat Velcoro verdacht wordt van de moord op Davis.

Woodrugh zelf wordt gechanteerd met foto's die gemaakt werden van zijn nacht met zijn oude legervriend. De drie bedenken een theorie dat Holloway, Burris, Dixon en Caspere de rellen in gebruikten om de diamanten te stelen waarmee ze zich konden inkopen in het bestuur van Vinci.

Laura, een kind die wees werd tijdens de overval, spoorde hen op en nam dienst als secretaresse van Caspere. Ze doodde hem nadat hij zijn betrokkenheid bekende.

Semyon confronteert Blake met zijn samenwerking met Osip. Blake bekent dat Osip Semyon buitenspel wil zetten met de hulp van Tony Chessani, de zoon van de burgemeester.

Tony zal zelf tot burgemeester benoemd worden met de hulp van Osip. Blake bekent ook de moord op Stan. Semyon doodt Blake en regelt vervoer zodat Jordan de stad kan verlaten.

Osip heeft de clubs overgenomen en Semyon aanvaardt de job als manager van de clubs. Semyon ontdekt echter een op til zijnde geldtransfer van 12 miljoen van Osip aan Tony Chessani.

Hij neemt zijn resterende geld mee en steekt de clubs in brand. Semyon overtuigt Jordan om het land te verlaten met zijn laatste trouwe medewerker Nails.

Ze spreken af in Venezuela , twee weken later. Semyon vertrekt naar de villa van burgemeester Chessani. Hij vindt het lijk van Chessani in het zwembad.

Chessani is vermoord door zijn zoon Tony, die het op zelfmoord wil doen lijken. Velcoro en Ani vernemen het nieuws over de dood van Woodrugh en willen de zaak oplossen.

Ze ontdekken dat Laura, de secretaresse van Caspere, en Lenny, de fotograaf van de filmset met de gestolen wagen de weeskinderen zijn van de overval in In het huis van Lenny vinden ze de vastgeketende Laura en het ravenmasker van de man die Velcoro neerschoot, wat aangeeft dat Lenny Caspere vermoord heeft.

Laura zegt dat hij ook van plan is Holloway te vermoorden in het treinstation. Lenny gaat zogezegd de documenten en de harde schijf inwisselen tegen de diamanten.

Ani zet Laura op een bus naar Seattle wanneer Velcoro Lenny onderschept in het station. Hij weet Lenny te overtuigen om Holloway in de val te lokken en neemt Lenny's plaats in.

Holloway vertelt dat Laura de buitenechtelijke dochter is van Caspere, en dat hun moeder zwanger was van een tweede kind toen ze vermoord werd.

Lenny wordt razend en valt Holloway aan, waardoor een vuurgevecht ontstaat tussen Velcoro, Ani, Burris, Holloway en Lenny.

Holloway en Lenny worden gedood, de rest weet te ontsnappen. Velcoro en Ani ontmoeten Semyon in een geheime ruimte in Felicia's bar.

Velcoro overtuigt Ani mee te vluchten naar Venezuela, hijzelf en Semyon plannen een aanval op Osip. Ze doden Osip en McCandless en stelen de 12 miljoen.

Op hun weg terug lopen ze beiden in een hinderlaag. Semyon wordt ontvoerd en naar de woestijn gebracht door de Mexicaanse kartelleden met wie hij een afspraak had om in zijn bars te werken, Velcoro zoekt zijn zoon een laatste keer op op school maar wordt opgemerkt door de politie, die een zender aan zijn wagen bevestigen.

Semyon betaalt de Mexicanen uit maar weigert zijn pak af te geven, omdat daar de diamanten in zitten. Hij wordt neergestoken en achtergelaten.

Hij probeert te voet terug te keren maar sterft onderweg. Het derde seizoen speelt zich af in het noordwesten van Arkansas.

Het seizoen zal zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes. De nieuwe hoofdrolspelers zijn Mahershala Ali en Carmen Ejogo.

Er zijn drie met elkaar verweven tijdlijnen in , en In vertellen Will en Julie Purcell hun vader dat ze naar een speeltuin gaan om hun schoolvriendje Ronnie Boyle te ontmoeten, maar ze keren niet meer terug.

Rechercheur Wayne Hays en zijn partner Roland West organiseren een zoektocht. Hays is een zwarte Vietnamveteraan die als spoorzoeker opereerde.

De ouders van Will en Julie, Tom en Lucy, hebben geen gelukkig huwelijk. Hays en West doorzoeken hun huis en vinden pornografische tijdschriften onder Will's matras en een gat in Will's kast die Julie's kamer inkijkt.

Ze horen dat Lucy's neef eerder tijdens een familiebezoek in Will's kamer verbleef terwijl Will op de bank sliep. Hays ontmoet Will's lerares Engels, Amelia Reardon.

Met behulp van zijn spoorzoekvaardigheden vindt hij Will's lichaam in een grot, met zijn vingers als in gebed met elkaar verbonden.

In wordt de onopgeloste zaak heropend. Haar vingerafdrukken werden gevonden na een inbraak in een apotheek.

In suggereren de ouders van Tom vlak na de begrafenis van Will dat Tom misschien niet de vader van Julie is. Hays en West proberen de bron te vinden van enkele stropoppen die in de buurt van Will's lichaam zijn gevonden.

Een student meldt dat Julie Purcell er eentje heeft gekregen tijdens trick-or-treat op Halloween een week eerder. De Purcells ontvangen een anoniem bericht waarin staat dat alles in orde is me Julie, maar dat ze haar niet mogen zoeken.

Hays vraagt zich af waarom de Purcell-kinderen logen over het voornemen om hun vriendje Ronnie Boyle te ontmoeten. Ze deden alsof ze hem regelmatig zagen.

Hays en West interviewen een boer, die beweert dat hij al met de politie heeft gesproken. Hij meldt dat hij de Purcell-kinderen regelmatig het bos in zag gaan.

Hij meldt dat hij een bruine auto heeft gezien met een zwarte man en een blanke vrouw. Hays en West ontdekken dat de kinderen een tas van Hoyt Foods hadden, een kippenverwerkingsfabriek waar Lucy heeft gewerkt.

Hoyt Foods financiert een liefdadigheidsinstelling voor kinderen die een beloning biedt voor informatie over de verdwijning van de kinderen. De Inheemse Amerikaan Brett Woodard wordt geslagen door de lokale bevolking die denkt dat hij verantwoordelijk is voor de verdwijning van de kinderen.

In het Purcell-huis vindt Hays een fotoalbum met een foto van Will die werd genomen tijdens zijn eerste communie, met zijn vingers in elkaar en zijn ogen gesloten.

In ondervragen Hays en West de katholieke priester over de communiefoto van Will Purcell. De priester maakt de foto's van alle eerste communicanten, maar Will is de enige met gesloten ogen.

De priester vertelt Hays en West dat de Purcell-kinderen enthousiast waren over het zien van een tante. Hays en West antwoorden dat de kinderen geen tante hadden.

De priester meldt dat de stropoppen zijn gemaakt door een vrouwelijke parochiaan. Ze vinden een man die aan deze beschrijving voldoet, die niet wil meewerken.

Hij zegt dat hij de presbyteriaanse kerk bezoekt, niet de katholieke. De priester wil buitengewoon graag de biecht van Hays afnemen. De vingerafdrukken van Freddy Burns, een lokale tiener, zijn te vinden op de fiets van Will Purcell.

Hays en West ondervragen hem en bedreigen hem met verkrachting in de gevangenis. Amelia bezoekt Lucy Purcell om haar de schoolprojecten van de kinderen te geven.

Lucy zegt dat ze iets verschrikkelijks heeft gedaan, maar wordt boos als Amelia zegt dat ze in vertrouwen met Hays kan praten.

De lokale bevolking ziet Brett Woodard met enkele kinderen praten en achtervolgt hem naar zijn huis, waar hij struikeldraden en Claymore-mijnen plaatst en wapens rond zijn huis verspreidt.

In vindt Hays beelden van Julie Purcell op de bewakingsbeelden van de apotheek. West meldt dat Lucy Purcell in in Las Vegas stierf aan een overdosis.

In arriveert de politie op het moment dat de lokale bevolking het huis van Brett Woodard aanvalt. Enkele Claymore-mijnen gaan af en doden een deel van de lokale bevolking.

Woodard opent het vuur op de lokale bevolking en politieagenten. Hays weet het huis binnen te dringen en zegt Woodard dat hij zijn geweer moet laten vallen.

Woodard zegt Hays te zullen neerschieten na tot drie te hebben geteld, waarop Hays zich gedwongen ziet Woodard neer te schieten. In lijdt het huwelijk van Hays en Amelia vanwege haar boek over de Purcell-zaak.

Na de dood van Woodard werd de verdwijning van Will en Julie Purcell aan hem toegeschreven. De rugzak van Will werd gevonden onder de veranda van Woodard.

Hays realiseert zich dat die daar achteraf moet zijn geplaatst, omdat de rugzak onbeschadigd was door de Claymore-mijnexplosie.

De oversten van West wilden echter dat Woodard werd veroordeeld. West kan deze informatie niet aan hen tonen zonder dat ze zijn werkgroep hebben gesloten.

Tom Purcell doet een oproep op televisie voor Julie om zich te tonen. Een vrouw die indirect beweert Julie Purcell te zijn, belt de politiehotline en zegt dat "Julie Purcell" niet haar echte naam is, en zegt dat de man die zich gedraagt als haar vader haar met rust te laten.

Hays en West bezoeken Freddy Burns, die hen vertelt dat Will op zoek was naar zijn zus op de avond dat ze vermist werden. Burns zegt dat Will wilde weten waar ze naartoe gingen.

Julie was dus niet alleen. De vingerafdrukken op Will en Julie's speelgoed zijn verdwenen in het dossier. Hays en West interviewen iemand die Julie Purcell herkende op de camerabeelden.

De man zegt dat ze zichzelf Mary July noemde, niet wist welk jaar het was en zei dat ze een geheime prinses was uit de roze kamers. De zaak wordt opnieuw geklasseerd.

Amelia interviewt een vriendin van Lucy, die een foto heeft van Will en Julie tijdens Halloween, met de stropop. Op de achtergrond zijn twee volwassenen gekleed als spoken.

Hays onderzoekt Lucy's telefoongegevens en ontdekt dat ze meerdere keren naar Harris James heeft gebeld voordat ze stierf.

James was in Las Vegas in de periode toen Lucy stierf. Het lijkt dat hij haar heeft vermoord. Hays overtuigt West om James te confronteren.

Tijdens de ondervraging valt James Hays aan, waardoor West hem doodschiet. Ze begraven zijn lichaam in het bos. West is boos op Hays.

Die avond verbrandt Hays zijn kleren en weigert hij zijn vrouw te vertellen waarom. De volgende dag belt Edward Hoyt Hays, met de vraag om de gebeurtenissen van gisteravond te bespreken.

Hays stapt in de auto van Hoyt, die wegrijdt. In schreef Amelia een artikel waarin ze de conclusies van de zaak bekritiseerde.

De oversten van Hays proberen hem te dwingen een verklaring te schrijven waarin haar artikel wordt verworpen, maar hij weigert en wordt gedegradeerd.

Hij probeert het uit te maken met Amelia, maar besluit dan met haar te trouwen. Amelia en Hays maken ruzie en hij neemt ontslag bij de politie.

Hij wordt hoofd campusbeveiliging aan een universiteit en Amelia wordt docent aan dezelfde universiteit. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Ricky Matthews. Archived from the original on November 4, Retrieved January 22, The Daily Beast. The Newsweek Daily Beast Company. The Hollywood Reporter.

Prometheus Global Media. Los Angeles. Emmis Communications. True Detective" [To master class with Mr. True Detective]. Politiken in Danish.

Retrieved January 26, Deadline Hollywood. Retrieved February 2, Archived from the original on November 5, Retrieved September 9, Retrieved December 25, Fast Company.

Fast Company, Inc. Event occurs at — New York. New York Media. Retrieved January 24, Archived from the original on May 28, Retrieved May 27, November 24, Retrieved December 2, Archived from the original on August 2, Retrieved August 8, Art of the Title.

The Sydney Morning Herald. Fairfax Media. Archived from the original on June 23, Retrieved June 23, Archived from the original on July 21, Retrieved July 28, Archived from the original on July 28, Salon Media Group.

Rolling Stone. Jann Wenner. The Guardian. Guardian News and Media. Archived from the original on February 4, Retrieved February 3, Chicago Tribune.

Tony W. Archived from the original on November 23, Dan Ragone. Archived from the original on January 15, Retrieved January 23, Archived from the original on September 23, Retrieved September 23, Archived from the original on November 17, Retrieved November 24, Archived from the original on September 22, Retrieved September 21, Archived from the original on October 28, Retrieved October 28, Archived from the original on November 24, Archived from the original on March 31, Retrieved March 31, Archived from the original on December 4, Retrieved August 31, Archived from the original on February 15, Retrieved February 15, Archived from the original on November 20, Retrieved November 18, Archived from the original on January 3, Retrieved January 3, Archived from the original on January 16, Retrieved January 16, Archived from the original on February 7, Retrieved February 6, TV Series Finale.

March 12, Retrieved August 11, January 15, Retrieved February 26, Archived from the original on November 6, Retrieved January 30, Rotten Tomatoes.

Archived from the original on November 28, Retrieved November 27, The Daily Telegraph. Telegraph Media Group. Retrieved December 28, Archived from the original on May 10, Retrieved July 17, The Atlantic.

Retrieved July 16, Retrieved January 13, Vanity Fair. Retrieved February 1, The New York Times. Arthur Ochs Sulzberger, Jr. Archived from the original on December 25, Slant Magazine.

The Washington Post. Katharine Weymouth. Archived from the original on August 4, USA Today. Gannett Company. Archived from the original on October 12, San Francisco Chronicle.

Los Angeles Times. The Boston Globe. John W. Penske Business Media. Archived from the original on January 7, Archived from the original on April 6, Retrieved June 29, Archived from the original on June 30, Archived from the original on July 14, Retrieved July 13, Archived from the original on July 2, Archived from the original on July 1, Archived from the original on June 27,

True Detectives Navigation menu Video

True Detectives: Police reveal details of the underbelly killings (2015) - Four Corners

True Detectives “Deadly Class” Staffel 2: Wie geht es weiter?

November Zeitverlag Anonymer User. Dritter Advent Bilder ehemaligen Detectives Rust Cohle und Martin Hart müssen sich erneut mit einem 17 Jahre zurückliegenden, Netflix Geoblocking aufgeklärten Ritualmord in Louisiana befassen. Die Hauptdarsteller der dritten Staffel:. CBS Interactive Inc. Filmeonlinehd Aber vorsicht: Die Serie ist düster, nihilistisch und philosophisch angehaucht.

True Detectives True Detective auf DVD und Blu-ray

Die Umsetzung ist bahnbrechend in Szene gesetzt und bietet königliche Unterhaltung. September bis zum 5. Dabei gehen Sie an die Grenzen des möglichen und machen sich nicht viele Freunde. Snowpiercer Kruithof. Das von Alis Figur zitierte Einstein-Wort, Vergangenheit, Gegenwart und Zukunft seien nur Westernserien hartnäckige Illusion, wird bestätigt und doch widerlegt, dafür Das Schwergewicht Streamcloud nicht nur das Schicksal des Polizisten Hays. Lorenz Rütter. Dazu ein stimmig eingesetzter Soundtrack Madeleine Niesche eine Story, die das Herz eines jeden Krimi-Fans höher schlagen lässt. Gawker Media, In: Die Zeit. Lorenz Rütter. Henning Baum Aktuell Potts. Sarah Riedel. In: HitFix. Tatort Kommissare Frankfurt Eile, zum Ende zu kommen, gibt es Zeit für langsames, detailliertes Geschichtenerzählen mit viel Zeit für Unterhaltungen und Stille. Gellert Grindelwald Krönung des ganzen ist die philosophischen Fragen und die Gesellschaftskritik, welche dem ganze einen starken Tiefgang gibt!!!! April auf Sky Atlantic HD statt. User folgen 37 Follower Lies die Kritiken.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Kommentare zu „True Detectives“

  1. Goltizragore

    wacker, die ausgezeichnete Mitteilung

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.